Kontakt
Aut. klinisk diætist Susanne Elman Pedersen

Referencer

Referencer

Diabetesforeningen

“Diabetesforeningen kan på det varmeste anbefale Susanne. Vi kender Susanne fra et mangeårigt tæt samarbejde i foreningen, senest har vi hyret Susanne ind som konsulent på en af vore kogebogsproduktioner. Susanne er en seriøs, faglig kompetent og meget vidende klinisk diætist. Susanne er god til at tænke i helheder, til at arbejde selvstændigt og struktureret i de opgaver, der er aftalt. Susanne er pålidelighed og løser opgaverne som er aftalt og til tiden.”

Anne Sander
Udviklingschef, Diabetesforeningen

“Jeg er ansvarlig for erhvervsområdet i Diabetesforeningen og har i mit arbejde med virksomheder haft stor glæde af at arbejde sammen med Susanne. Susanne er fagligt stærk, forstå hvad der f.eks. skal til for at skabe opskrifter, der gør det nemmere for mennesker at holde eller reducere deres vægt. Videre er Susanne et positivt menneske, der går til opgaverne med arbejdsglæde og entusiasme. Susanne får min varmeste anbefaling.”

Kim Thines
Erhvervsansvarlig, Partnerskaber & CSR, Diabetesforeningen

“Tak for et rigtig godt foredrag til vores generalforsamling i Assens lokale Diabetesforening. Vi kom igennem mange gode emner fra sundt/usundt fedt, fup og fakta og gode ideer til sund og nærende kost.”

Wicki Hansen
Diabetesforeningens Lokalforening i Assens
Januar 2019

Haderslev kommune etablerede et samarbejde mellem patientforeninger i kommunen. Et dialogmøde vedr. opstart af enkronikercafé i Sundhedscenter Haderslev, blev starten på et samarbejde mellem SIND, Lungeforeningen, Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Gigtforeningen om Sundhedscaféen i Sundhedscenter Haderslev.

Flere ideer til åbning af Sundhedscafeen kom på banen, og en af ideerne var et foredrag om Sense. Alle havde hørt om Sense, og vi mente at flere borgere, på tværs af patientforeningerne kunne drage nytte af de gode ideer. Åbningsarrangementet i Sundhedscaféen blev overvældende, da vi havde regnet med max 40 interesserede. I alt deltog 85 til foredraget, og vi havde ikke plads til flere. Det blev en stor succes, og Susannes viden om Sense og diabetes er meget stor. Vi har efterfølgende hørt flere af hendes sætninger gengivet af deltagerne.”

Solveig Gajda
Formand for Diabetesforeningens Lokalforening i Haderslev.
April 2019

Lillebælt Sport og Kultur

“Jeg kan kun anbefale alle, at de hører et foredrag eller får rådgivning af Susanne.
Hun er utrolig professionel og god til at forklare svære ting på en enkel måde,
således at man ved få ændringer i dagligdagen, kan få en sundere livsstil.”

Anne Grethe
Strib